Olen erittäin iloinen, että Niinistö otti näkyvästi kantaa Turvallisuuskomitean käyttämän asiantuntijaverkoston tuotoksen uskomattomaan…


Olen erittäin iloinen, että Niinistö otti näkyvästi kantaa Turvallisuuskomitean käyttämän asiantuntijaverkoston tuotoksen uskomattomaan rimanalitukseen, jossa yhdeksi Venäjän vaikuttamisyritykseksi Suomen presidentinvaaleissa lueteltiin mm. ”salamurha tai terrori-isku.”
Kuten olen useasti aiemmin tuonut ilmi, nähdäkseni Niinistö tekee suurmiespolitiikkaa erittäin vaikeissa olosuhteissa. En hämmästelisi, jos historia osoittaisi, ettei Niinistö suostunut allekirjoittamaan Naton isäntämaasopimusta, mutta se runnottiin läpi hänen ohitseen ja perustuslaista piittaamatta.
Jos joku edelleen kuvittelee, että esimerkiksi minä saan joltakulta rahaa kirjoituksistani, on väärässä. Jos joku kuvittelee, että joku ylipäätänsä maksaisi Facebookissa teoreettisesti maksimissaan 1465 ystävääni tavoittavista raapustuksista ja blogini tekstien muutamista kymmenistä lukukerroista, on yksinkertaisesti typerä ihminen.
Kyllä, sain rahallisen korvauksen työskennellessäni Donilla. Palkan kuusipäiväisestä työviikosta, jolla edes ostovoimaan suhteutettuna kukaan suomalainen ei liikauttaisi vapaaehtoisesti evääkään.
Miksi sitten ”trollaan”?
Teen pienen osani, jotta maailman mediauskovaisin kansa heräisi syvästä psykoosista erityisesti Venäjään liittyen.
Miksi?
Koska muuten media johdattaa Suomen sotaan, joka tuhoaa koko Suomen.

Comments

comments


Bono Bronck

Heh. Just äsken kaverin sivulle kommentoin, että olenpa tässä noin 6 v aikana näitä ‘foliohattuja’ kokopäiväisesti avanneena käyttänyt n. 70 donaa omaa rahnaa, jotta pystyy 24/7 elämässä 12/6 tähän käyttää… Vain ja ainoastaan, jotta ihmisten tietoisuus kasvaisi näkemään ohi eliitin manipulaatiokusetuksen. — Money well spent? — Sen aika näyttää…

Jarmo Ekman

https://seura.fi/…/markku-kuisma-muista-olla-samaa-mielta/

  Kirsti Puhakka

  nappiin!

Kirsti Puhakka

nappiin!

Petri Krohn

Valtion Turvallisuuskomitea eli KGB!
https://www.facebook.com/groups/389891377829035/permalink/494221177396054/

Toni Juhani Hiltunen

Hei, Jessikka, heiiii, missä olet Jessikka, heeeheeei haloo

Janus Putkonen

Perustuslakirikollinen Niinistö, joku “suurmies” kommentoidessaan kannattamiensa Nato-elinten psykoottista roskaa??? Nyt menee ylhäältä ja kovaa… 25 vuotta todistetusti julkisissa viroissa Suomen itsenäisyyden menetyksiä vehkeillyt globalistimafian konna.

  Jarmo Ekman

  Niin, siis Niinistö on nähdäkseni suurmies olosuhteisiin nähden, kommentoin näin myös vuosi sitten transponderikohuun liittyen.

  Uskoakseni hänessä on ’likaa’ ja sitä on mahdollisesti paljon. Häntä kiristetään ja hän vääntelehtii ruuvipenkissä niin pal…

  Jarmo Ekman

  Ja luonnollisesti ottaisin melkein kenet tahansa asioista perillä olevan, ja mikä tärkeintä, kiristysvapaan ja aidosti pelottoman kaduntallaajan Niinistön tilalle, mutta yritän arvioida nykyisen presidentin motiiveja toimilleen.

  Kuinka oikeassa tai väärässä olin (tai kuka tahansa oli) sen tulevaisuus näyttää.

  Petri Huitti

  eihän häntä välttämättä kiristetä vaan voi toimia ihan vapaasta tahdostaan, edut siintää silmissään. todella hyvin hän vetää roolinsa kiristetyksi (=ei-motivoitunut) jos näin on, joskus aiemmin itsekin tuota uumoilin. en enää niinkään. mutta se ehkä selviää joskus. Haavisto lienee aivan samaa linjaa ja moni muukin jo “ostettu” lienee mm. puolueiden ja EUn kautta.

  Mari Seppänen

  Jarmo Ekman Onhan se järkyttävää jos koko ajan pitää miettiä, kenen asialla on ja ei saa sanoa, mitä sydämessään ajattelee.

  Juho Lyytikäinen

  Eiköhän tuolla setä-Saulillakin ole sen verran monta luurankoa kaapissaan että niiden avulla on helppo tuota kiristystä harjoittaa.

  Janus Putkonen

  Jos etsii hyvyyttä sieltä missä pahuus hallitsee, etsii mielestäni väärästä suunnasta. Kerran tuin Niinistöä kun kahdesta pahasta oli valittava vähemmän paha. Otin opikseni, ettei paholaisen kanssa kannata tehdä kauppoja, koska toiveita ei kannata luod…

  Mari Seppänen

  Janus Putkonen Valitettavasti olen saman huomannut hänestä…

  Jarmo Ekman

  Joka puolella on nähdäkseni myös hyvää, jokainen ihminen on pohjimmiltaan täydellinen ja absoluuttisen rakastava Jumalan luoma. Päällä on vain vaihteleva kuorma Saatanan kanssa lapioitua paskaa.

  Petri Huitti

  juuripa niin, saattaa itse kukin koska tahansa herätä ikäänku näkemään ettei tarvii toistaa vanhaa, se on turhaa vainen. elämä opettaa kyllä, se tyhjyyden tunne.

  Janus Putkonen

  Olkoon Niinistö sitten “miten hyvä jäbä tahansa” – hän on ministerin ja presidentin valansa vannonut tehdessään jo lukuisat rikoksensa Suomea ja suomalaisuutta vastaan. Julkisesta viranhaltijasta puhuessa teot ratkaisevat suhteessa hyvän ja pahan välil…

  Jarmo Ekman

  Korruptoimaton sielu on Jumalan luomaa, kaikki muu tässä maailmassa on Saatanan luomaa, myös eläimellinen keho, jonka läpi sielu loistaa Jumalan absoluuttista rakkautta, jos sille antaa tietä.

  Petri Huitti

  Janus näkisin juuri päinvastoin, se mikä nähdään pahana ovat hänen tekonsa, pahat tekonsa, kuorensa, kummallisuutensa, jotka egon voimalla suorittaa, kuten meistä moni muukin, kunnes heräämme. Esimerkkinä odottamattomasta heräämisestä, havahtumisesta v…

  Janus Putkonen

  Niin, jokaisella olkoon uskon vapautensa, mutta asiasta puhuen MV-osuu ytimeen, joka haiskahti myös minulle. Pelejänsä pelaavat, perkeleet.

  “Lopputuloksena oli, että Sauli Niinistö sai esiintyä luotettavana kansan isänä, joka ei liity höyrypäihin. Sama Niinistö on tosiasiassa syventänyt Suomen liittoutumista Natoon hyvin toimeliaasti.”…

  Jarmo Ekman

  Tämä on yksi vaihtoehto, jonka näen myös mahdollisena.

  Janus Putkonen

  Kun puhumme EVA:n johtamasta (Suomen varjohallinto) presidenttipelin avauksesta, siinä ei ole mitään sattuman varassa.

  Itse “G-Nolla unelman” Suomen lähettiläs Matti Apunen johti keskustelun. Hän on Suomen vaikutusvaltaisin Bilderbergissä heti Jorma Ollilan jälkeen….

  Hannele Pajunen

  Prrrrrrrrrr integraation syventäjät Kuoppaan ja syvälle Voi kuulostaa kovalta Niin on meillä ihmisilläkin Kuka meitä puolustaa näiltä konnilta Vain me itse Siinä on ne vaihtoehdot

  Petri Huitti

  juurikin näin näen, koen asiaa. Niinistö vain puhuu ovelasti päinvastoin kuin miten tekee ja ohjaa, kokee asioita, näin hän on “koko kansan” presidentti, vaikka ajaakin Kokoomuksen salattua päätavoitetta viedä Suomi voimalla Natoon. Vaivihkaa se käy, välillä vastustaessa virallisesti tietoisesti otettuja askelia. Kansa ei huomaa pieniä vähittäisiä muutoksia varsinkin kun ne sumutetaan tällaisilla lausunnoilla.

  Mari Seppänen

  Petri Huitti Näin se valitettavasti menee…monessa, monessa asiassa.

  Petri Huitti

  jännä artikkeli löytyi vuodelta 2011: https://yle.fi/uutiset/3-5321043 etsin sitä artikkelia jossa suoraan kerrotaan kuinka Kokoomus tuota NATOa ajaa, yhä edelleen, salatustikin, Wikileaksin dokumenteista. enpä sitä löytänyt kyllä.

Jarmo Ekman

Niin, siis Niinistö on nähdäkseni suurmies olosuhteisiin nähden, kommentoin näin myös vuosi sitten transponderikohuun liittyen.

Uskoakseni hänessä on ’likaa’ ja sitä on mahdollisesti paljon. Häntä kiristetään ja hän vääntelehtii ruuvipenkissä niin pal…

Jarmo Ekman

Ja luonnollisesti ottaisin melkein kenet tahansa asioista perillä olevan, ja mikä tärkeintä, kiristysvapaan ja aidosti pelottoman kaduntallaajan Niinistön tilalle, mutta yritän arvioida nykyisen presidentin motiiveja toimilleen.

Kuinka oikeassa tai väärässä olin (tai kuka tahansa oli) sen tulevaisuus näyttää.

Petri Huitti

eihän häntä välttämättä kiristetä vaan voi toimia ihan vapaasta tahdostaan, edut siintää silmissään. todella hyvin hän vetää roolinsa kiristetyksi (=ei-motivoitunut) jos näin on, joskus aiemmin itsekin tuota uumoilin. en enää niinkään. mutta se ehkä selviää joskus. Haavisto lienee aivan samaa linjaa ja moni muukin jo “ostettu” lienee mm. puolueiden ja EUn kautta.

Mari Seppänen

Jarmo Ekman Onhan se järkyttävää jos koko ajan pitää miettiä, kenen asialla on ja ei saa sanoa, mitä sydämessään ajattelee.

Juho Lyytikäinen

Eiköhän tuolla setä-Saulillakin ole sen verran monta luurankoa kaapissaan että niiden avulla on helppo tuota kiristystä harjoittaa.

Janus Putkonen

Jos etsii hyvyyttä sieltä missä pahuus hallitsee, etsii mielestäni väärästä suunnasta. Kerran tuin Niinistöä kun kahdesta pahasta oli valittava vähemmän paha. Otin opikseni, ettei paholaisen kanssa kannata tehdä kauppoja, koska toiveita ei kannata luod…

Mari Seppänen

Janus Putkonen Valitettavasti olen saman huomannut hänestä…

Jarmo Ekman

Joka puolella on nähdäkseni myös hyvää, jokainen ihminen on pohjimmiltaan täydellinen ja absoluuttisen rakastava Jumalan luoma. Päällä on vain vaihteleva kuorma Saatanan kanssa lapioitua paskaa.

Petri Huitti

juuripa niin, saattaa itse kukin koska tahansa herätä ikäänku näkemään ettei tarvii toistaa vanhaa, se on turhaa vainen. elämä opettaa kyllä, se tyhjyyden tunne.

Janus Putkonen

Olkoon Niinistö sitten “miten hyvä jäbä tahansa” – hän on ministerin ja presidentin valansa vannonut tehdessään jo lukuisat rikoksensa Suomea ja suomalaisuutta vastaan. Julkisesta viranhaltijasta puhuessa teot ratkaisevat suhteessa hyvän ja pahan välil…

Jarmo Ekman

Korruptoimaton sielu on Jumalan luomaa, kaikki muu tässä maailmassa on Saatanan luomaa, myös eläimellinen keho, jonka läpi sielu loistaa Jumalan absoluuttista rakkautta, jos sille antaa tietä.

Petri Huitti

Janus näkisin juuri päinvastoin, se mikä nähdään pahana ovat hänen tekonsa, pahat tekonsa, kuorensa, kummallisuutensa, jotka egon voimalla suorittaa, kuten meistä moni muukin, kunnes heräämme. Esimerkkinä odottamattomasta heräämisestä, havahtumisesta v…

Janus Putkonen

Niin, jokaisella olkoon uskon vapautensa, mutta asiasta puhuen MV-osuu ytimeen, joka haiskahti myös minulle. Pelejänsä pelaavat, perkeleet.

“Lopputuloksena oli, että Sauli Niinistö sai esiintyä luotettavana kansan isänä, joka ei liity höyrypäihin. Sama Niinistö on tosiasiassa syventänyt Suomen liittoutumista Natoon hyvin toimeliaasti.”…

Jarmo Ekman

Tämä on yksi vaihtoehto, jonka näen myös mahdollisena.


How is North korea christmas tour like?

November 30, -0001

For the most interesting stories to tell friends in ending party, you definitely should book a Christmas tour to North Korea. With many mysterious events and beautiful scene, cold weather and low temperature of Winter, DPRK absolutely will not make…  Đọc tiếp